New Version 2023 comming soon

Anzegems Endurance Team

Welkom op de website van het Anzegems Endurance Team

Nieuwe versie 2023 in opmaak

Created in 2020, born in 2021

Enkele enthousiaste en ervaren duursporters met smaak voor een ontspannende inspanning en competitie maar ook voor de nodige recup na de uitdaging namen midden 2020 het initiatief om het Anzegems Endurance Team op te richten.

Tijdens een zoveelste fietstocht met de copains ging het ‘brainstormen’ zijn gang met als gevolg dat tijdens de after-rit/recup op ’t terras AET werd verwekt…. De embryo van het Anzegems Endurance Team begon aan zijn leven! De fiere ouders zijn: Tony Vanderswalmen, Jannick Froszpaniak, Erwin De Baere en Karel Man.

De geboorte begin 2021 verliep vlekkeloos en op een natuurlijke manier. Dankzij de peter van AET, sportmecenas en ondernemer pur-sang, Rino Maes kon de doop ook al snel plaatsvinden. Nu nog wachten op de babyborrel….

Al snel werden enkele belangrijke partners en sponsors in de AET familie opgenomen: SEYNS chauffage en sanitair, Lieven’s Bike Repair, House & Home en Laetitia Deknudt interieur zijn de fiere tantes en nonkels. Deze zorgden voor de nodige cadeautjes bij de doopfond.

Jullie kunnen ons volgen via de nieuwsbrief en de sociale media, op deze site terug te vinden. Contacteren is mogelijk via het contactformulier en via de contactgegevens.

See you soon, on the road or in the water.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.